Uczestnictwo w kursie kulinarnym to znakomity sposób na pozyskanie nowych umiejętności – nauczenie się podstaw
Kiszone warzywa są tak mocno zakorzenione w polskiej kuchni, że wydaje nam się, iż jest
Artykuły fermentowane po latach zapomnienia znowu powróciły na polskie stoły. Do kiszonych buraków i kapusty
Kwaszone warzywa wykorzystuje się w rodzimej kuchni od stuleci. W ostatnich latach jednak często mówi
Awokado to owoc wyróżniający się bardzo dużą ilością wartości odżywczych, przez co warto wprowadzić go
Kapsułki do ekspresów Nespresso są jednymi z najdłużej dostępnych na rynku. Zostały opatentowane w Szwajcarii
Obecnie rzadko już zjadamy dwudaniowe obiady. Z powodu stałego pośpiechu, a przez to pragnienie ekspresowego
Charakterystyczny smak kapusty kwaszonej jest bez wątpienia cząstką polskiej kultury kulinarnej. Jest ona elementem szeregu
Technologia zaparzania kawa w kapsułkach jest znana od ponad czterech dziesięcioleci i za czasem pozyskiwała
Ekspresy do kawy z systemem Dolce Gusto na stałe wtopiły się w pejzaż naszych kuchni.